Hirdetés

Androidra is megérkezett a legújabb Google Fotók videószerkesztői frissítés



|

A korábban csak iOS készülékeken elérhető eszközök már Google Pixelen és minden Android mobilon is használhatóak.

Hirdetés

A Google Fotók szolgáltatás tavaly nyáron újult meg az iOS eszközökön, amikor a frissített eszközöknek köszönhetően sokkal egyszerűbbé vált a videók szerkesztése. Ezekkel könnyebb lett a vágás folyamata, illetve különböző filterekkel és új lehetőséggel lehet a kép fényeit, színeket és kontrasztot módosítani.

Az összesen több mint 30 új funkciót tartogató frissítés ezúttal viszont már nemcsak az Apple készülékeken, hanem az Androidos mobilokon is elérhető.

Hirdetés

Az Android Police beszámolója alapján a Google már aktiválta a frissítést, így akinek még nem elérhető a készülékén, a Play Store-ban elérheti az applikáció legújabb verzióját.

A Google az utóbbi időben rengeteget foglalkozik a Fotók szolgáltatással, februárban váltak elérhetővé ugyanis az új képszerkesztő funkciók, illetve a vállalat egyre nagyobb hangsúlyt fektet a mesterséges intelligencia által vezérelt szerkesztő eszközökre is. Ezek elsősorban a Google One előfizetők számára elérhetőek, viszont a cég folyamatosan optimalizál a Google Pixel mellett iOS és Android készülékekre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.