Hirdetés

Andy Rubin megzavarná az Apple és a Samsung uralmát



|

Az Essential új életet lehelne az okostelefonok piacába, megzavarva az Apple és a Samsung uralmát.

Hirdetés

Andy Rubin már nem csak az Android atyja, hanem egyben az Essential alapköve is. Legutóbb egy New Yorkban zajló konferencián beszélt, méghozzá arról, miért és hogyan venné fel az Essential Phone a harcot a jelenlegi két nagyágyúval. 

Hirdetés

Rubin úgy gondolja, hogy amikor két ilyen óriás irányítja a piacot, és annak a 40 százalékát birtokolja, akkor az effajta szereplők nyugodttá válnak. Ez pedig remek lehetőség, hogy elkezdjenek egy olyan céget, mint az Essential. Hozzátette, hogy néhány ember elbizakodott, ezt pedig meg kell zavarni. 

A befektetők egyetértenek vele, ugyanis az Essential a héten újabb 300 millió dollárnyi tőkét kapott, ezzel az értékelése pedig már eléri az 1 milliárd dollárt. 

Az Essential könnyebbé tenné a felhasználók életét, ugyanis száműzné a kábeleket és a csatlakozókat, és megoldaná, hogy a különféle platformokkal mind együttműködjön a saját rendszere. 

Rubin nem szeretné, ha kábelek, valamint USB-C-s átállás miatt aggódnánk - ezeket inkább mind száműzné. Az első lépcső az Essential Phone az úton. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.