Hirdetés

Állatkerti kedvencekkel dobhatod fel a videohívásaidat, és egyúttal segíteni is tudsz rajtuk



|

Nincsenek könnyű helyzetben a koronavírusjárvány miatt bezárt állatkertek kis lakói, de egy okos megoldással te is hozzájárulhatsz az ellátásukhoz, közben pedig minden idők legjobb videokonferenciáit hozhatod össze.

Hirdetés

A home office-ba kényszerített munkanapok tetemes részét lefedik mostanában sokunknál a különböző videohívások, konferenciabeszélgetések. Ezek szürke unalmát hivatott most feldobni egy végtelenül ötletes kezdeményez, amely segítségével nem mellékesen a koronavírusjárvány miatt szorult helyzetbe került állatkerteknek is segíteni tudtok. 

Hirdetés

A járványhelyzet miatt ugyanis jelenleg zárva tartanak az állatkertek, nincs bevételi forrásuk. Az Animal to You kezdeményezés mindezen úgy kíván segíteni, hogy "bérbe adja" a különféle videohívásokhoz a cuki állatokat. Előre lefoglalt időpontokban tehát az állatok becsatlakoznak a Zoom, Skype, Google Hangout vagy bármilyen más platformon folyó beszélgetésetekbe. Nagyon fontos, hogy a befolyt összegekkel magukat az állatokat és persze az őket gondozó állatkertet tudjátok támogatni, tulajdonképpen az adott állat ellátását és etetését fizetitek ki. 

Az alábbi rövid bemutatóvideó tökéletesen prezentálja, hogy egészen pontosan miről is van szó a gyakorlatban. 

Minden további információt és a pontos árazást is megtaláljátok a www.animaltoyou.com oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.