Hirdetés

Animoji Androidra? Vigyázz, támadnak a kamu appok



|

Elárasztották a Google Play Áruházat a reklámmal agyonzsúfolt hulladékok - nem szabad letölteni egyet sem, Androidra nincs Animoji.

Hirdetés

Döbbenetesen magas ár ide vagy oda, az iPhone X már most nagy siker, és az Animojit is imádják az emberek. Az Animoji az iPhone X egyik exkluzív funkciója: alapvetően eltérő karakterek mozognak animáltan a kijelzőn, a mi arcvonásainkat utánozva, élőben. Bár ez elsőre aranyos butaságnak hangzik, sokan megszerették a funkciót, mint az előbbi link is mutatja. 

Hirdetés

Értelemszerűen sok androidos felhasználó kezdett el kutatni valamilyen alternatív megoldás után, amit Androidra tölthetne le. 

A Google Play Áruházba beírva az Animoji kifejezést raklapszám kapunk kapcsolódó appokat, azonban ezek mindegyike kivétel nélkül hulladék. Bár nagy lehet a kísértés, jobb nem letölteni egyet sem. 

A jobb eset az, hogy az app szétbombázza a kijelzőt reklámokkal, majd egy elképesztően ócska, használhatatlan appot mutat. Általában azonban a reklámokon sem lehet túljutni - a fejlesztők ugyanis az animojis trendet lovagolnák meg (és azt, hogy sokan Androidra is keresnek valamit), és a reklámokkal keresnének pénzt. Még nagyobb probléma, hogy valószínűleg nagyon sok ilyen app kártevőt is rejt magában. 

A gond az, hogy hiába írna bárki minőségi appot (ezek közül sajnos egy sem az), az iPhone X a TrueDepth kamerarendszer segítségével oldja meg a pontos élő követést. Erre egy sima előlapi kamera képtelen. 

Aki Androidon szeretne mókás, animált arcokkal szórakozni, annak be kell érnie a Snapchattel és az Instagrammal egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.