Hirdetés

Ezek voltak november legerősebb androidos mobiljai



|

Az AnTuTu nyilvánosságra hozta a legerősebb androidos okostelefonok novemberi toplistáját.

Hirdetés

Az AnTuTu két top 10-es listát is közzétett a legerősebb androidos okostelefonokról idén novemberre vonatkozóan Az adatokat november 1. és 30. között gyűjtötték. 

Hirdetés

A csúcsmobilok kategóriájában a legerősebb az ASUS ROG Phone II, amit a OnePlus mobilok és a Realme követnek. Az egy hónappal ezelőtti listához képest sok a változás, de azért még mindig a Snapdragon chipek dominálnak. Az első más gyártótól származó lapka a Galaxy Note 10+ 5g-be épített Exynos 9825, ami a tizedik helyre volt elég. 

A középkategóriában a Redmi Note 8 Pro uralkodik, Helio G90T-ra alapozva. Az Oppo Reno2 megelőzte a Xiaomi Mi 9T-t és a Samsung Galaxy A80-at a gyorsabb GPU miatt. Egyébként itt is minden SoC Snapdragon, de a régebbi 710, 712 és 675 lecsúsztak a toplistán. 

Az AnTuTu szerint a top 10-be kerüléshez elengedhetetlen az erős chip és az UFS tárhely. A legutóbb bejelentett új mobilok miatt azonban az egy hónappal később érkező lista megint nagy változásokat hozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.