Hirdetés

Az AnTuTu szerint ezek az androidos mobilok a legerősebbek



|

A csúcs- és a középkategóriában is megnézte az AnTuTu, hogy melyek voltak októberben a legerősebb androidos okostelefonok.

Hirdetés

Az AnTuTu úgy döntött, ideje megnézni, hogy októberben mely androidos okostelefonok voltak a legerősebb modellek a piacon. A csapat a benchmarkokat nem csak a csúcsmobilokon futtatta, hanem a középkategóriás mobilokon is, így egyenesen két top 10-es listája is akad. 

Hirdetés

A listát az AnTuTu V8-ban elért átlagpontok alapján állították össze. A csúcsmobilok közül a Vivo NEX 3 5G lett a legerősebb, 482 917 ponttal. A Vivo iQOO Pro 5G 481 997 ponttal a második legjobb, a harmadik pedig 481 784 ponttal a OnePlus 7T lett. 

Ezután a OnePlus 7T Pro, ASUS ROG Phone II, Xiaomi Mi 9 Pro 5G jönnek, majd a Black Shark 2 Pro, Realme X2 Pro, Meizu 16s Pro és Redmi K20 Pro Premium zárják a listát. 

A középkategóriában a Honor 9X Pro uralkodik, a Honor 9X és a Honor 20S állnak a dobogó további fokain. Ütősnek bizonyult ebben a szegmensben a Redmi Note 8 Pro, a Realme X2, az Oppo Reno2, a Redmi K20, a Xiaomi Mi 9 SE, a Realme Q és a Vivo X27 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.