Hirdetés

Videón a 2020-as iPhone felhozatal kinézete



|

A szivárgások szerint az idei évre egyenesen öt új iPhone mobillal készül az Apple. Videón is kiszivárgott, hogy nézhetnek ki az idei modellek.

Hirdetés

Elég messze vagyunk még a 2020-as iPhone-ok bemutatójától, de úgy néz ki, összeállt, hogy mivel készül az idei évre az Apple. Rengeteg a szivárgás az iPhone 12 sorozatról, a jelek szerint egészen konkrétan öt új modellt kapunk idén. Ilyesmire eddig nem volt példa, ráadásul mind az öt új modell eltérő kategóriát jelent. 

Hirdetés

Az iPhone 9 (SE 2) 4,7 hüvelykes LCD-kijelzővel és 4G-vel már márciusban megérkezhet. Ősszel pedig jön majd egy iPhone 12 Mini 5,4 hüvelykes OLED-kijelzővel. Az iPhone 12 6,1 hüvelykes lesz, ahogy az iPhone 12 Pro is. Az iPhone 12 Pro Max pedig 6,7 hüvelykesre nő. Az iPhone 12 modellek mindegyike 5G-képes lesz. A Pro modellekre ezúttal ToF szenzor is kerül a kamerák mellé az AR-funkciókhoz, ezt pedig a vételárak is tükrözik majd.

Az alábbi videókon úgynevezett mockupok láthatóak, amelyek tulajdonképpen működésképtelen, életnagyságú modellek, amelyek leginkább marketing-célokat szolgálnak, például kiállításokon, bemutatókon, ha a valódi termék még nincs kéznél, vagy egyszerűen csak díszítési célra van szükség ilyesmikre. Ezeket értelemszerűen nem azok a gyárak készítik, amelyek a valódi eszközöket, csupán a dizájn-terveket küldi el a gyártó egy mockupokkal foglalkozó cégnek. Viszont pont ezért néha idő előtt előbukkanhatnak olyan modellek, amelyek már sokat elárulnak a végleges termékekről. Az első videóban három különféle méretű iPhone 12 modell mockupja látható:

Külön videóban mutogatják a kínai "modellező cégtől" megszerzett Ultra modellt, amelyen még egy lehetséges mágneses csatlakozó helye is látszik. Ebből egyesek arra következtethetnek, hogy az Apple érintőtollát is párosíthatjuk majd ezzel a verzióval.

Persze az égvilágon semmi garancia arra, hogy tényleg ez lesz az új iPhone-ok kinézete, és tényleg hivatalos mockupokról van szó. Lehet, hogy egy 3D nyomtatóval rendelkező, sok idővel rendelkező illető alkotta meg a modelleket, hogy videóinak pár hetes hírnevet szerezzen - ki tudja. Szerintetek elképzelhető, hogy valódi tervek alapján készült dummykat mutogatnak? És ha igen, nektek tetszik az irány?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.