Hirdetés

Ez lesz a Google alternatívája az AirDropra



|

Egy kiszivárgott videón látható a Google AirDrop-klónja, amely androidos környezetben segíti majd a megosztást.

Hirdetés

Az Apple népszerű AirDrop funkciójára nem igazán van tökéletes alternatíva Androidon, főképp nem egységes. Nemrég derült ki, hogy a Samsung a Quick Share funkcióval oldaná meg a helyzetet, azonban nyilvánvaló, hogy a többi óriás is próbál összerakni valamit, hogy könnyebben megoszthassuk internetkapcsolat nélkül is a fájlokat, rövid idő alatt. 

Hirdetés

Itt van például a Google, amely Nearby Sharing néven hozza majd el a saját megoldását. Ez még mindig fejlesztés alatt áll, de most kiszivárgott egy videó, amelyen egy Pixel 2 XL és egy Pixel 4 között visznek át adatokat. 

A felhasználó eldöntheti majd, hogy kik lássák a készülékét, amit teljesen el is rejthet a többiek elől. A Google megoldása elég letisztultnak ígérkezik, használhatóságban pedig az iPhone készülékek funkcióját idézi. Talán a Google I/O-n kiderül, hogy mikor jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.