Hirdetés

A 2020-as WWDC-n érkezhet az Apple AirPods Studio fejhallgatója



|

Állítólag testreszabható lesz az Apple saját márkás, WWDC-n érkező AirPods Studio fejhallgatója.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálják, hogy saját márkás fejhallgatót készül bemutatni az Apple, több hónapnyi szó-beszéd után most pedig azt állítják, hogy a június 22-én kezdődő online WWDC rendezvényen rántja le a leplet erről az Apple. Elvileg ekkor debütál a termék-, tárgykövetésre kitalált AirTags is. Maga a fejhallgató pedig AirPods Studio néven érkezhet, és állítólag olyan testreszabható lesz, mint egy Apple Watch. 

Hirdetés

Mark Gurman szerint a fülek melletti rész borítása és a fejpánt is mágneses lesz, ezzel pedig egyedi testreszabási opciókat kínálna a piacon az Apple a riválisaival szemben. 

Az AirPods Studio vételára állítólag 349 dollár lesz, így bár igen borsos árat lő be az Apple, de egy szinten lesz a Sony és a Bose felsőkategóriás ajánlataival. A Microsoft nemrég érkezett Surface Headphones 2 megoldása egyébként 249 dollárba kerül. A nagy kérdés persze az, hogy az Apple hoz-e magával aptX, aptX HD vagy LDAC-támogatást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.