Hirdetés

Új AirPods is jöhet a jövő hónapban frissülő MacBook Pro mellé



|

Eredetileg egy márciusi eseményen mutatkozott volna be a következő vezeték nélküli Apple fülhallgató.

Hirdetés

Jon Prosser neve mostanában többször előkerült, az Apple új termékeiről elég sok mindent előre megszellőztetett. Például azt is, hogy április 15-én debütál az új iPhone SE. Azóta pedig még többen figyelnek arra, hogy mit mond. Legutóbb például azt állította, hogy az Apple a jövő hónapban egy frissített 13 hüvelykes MacBook Prót és egy új AirPodsot is villant. Ezek eredetileg egy márciusi rendezvényen mutatkoztak volna be számos más termék mellett, de mivel az eseményt el kellett halasztani, az Apple is átütemezte a terveit. 

Hirdetés

Több forrás is úgy tudja, hogy az új AirPods ezúttal az AirPods Lite lesz, ami arra utal, hogy a Pro modellhez hasonló terméket kapunk, de zajszűrés és egyéb extrák nélkül. Pletykálják továbbá az első Apple fejhallgató érkezését is, ez talán a júniusi WWDC-n mutathatja meg magát. 

Ami az új MacBook Pro laptopot illeti, elvileg ugyanazt az ollós mechanizmust használja majd a billentyűzetnél, mint a 16 hüvelykes MacBook Pro és az új MacBook Air. Természetesen a legújabb Intel chipeket választotta az Apple, és azt is beszélik, hogy frissítik a mikrofonokat a professzionális rögzítés érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.