Hirdetés

Feltámasztaná az AirPower töltőpadot az Apple, de megint baj van vele



|

Állítólag azért dolgozik megint az AirPoweren az Apple, mert az iPhone 12 Pro modellekről már száműzné a fizikai töltőcsatlakozót.

Hirdetés

Jon Prosser újabb és újabb információk szállít arról, hogy az Apple miután hosszú csúszásokat követően elkaszálta az AirPower vezeték nélküli töltőt, most megint dolgozik rajta. Annak idején azzal volt a gond, hogy az átfedésben lévő tekercsek miatt erősen túlmelegedett a pad, pedig eleve az az Apple terve, hogy az iPhone-t, az Apple Watch-ot és az AirPods fülhallgatókat bárhová le lehessen tenni, és a töltés elinduljon. Sajnos az ismételt fejlesztések is megakadtak, megint a melegedéssel van baj. Miért próbálkozik megint az Apple az AirPowerrel? Ez a legérdekesebb kérdés. 

Hirdetés

A hírek szerint azért, mert az iPhone 12 Pro mobilokról már száműzné a fizikai töltőtcsatlakozót. Egy saját márkás vezeték nélküli töltő hiányában ez viszont merész lépés. Természetesen a kizárólag vezeték nélkül tölthető mobil ötletét sokan kritizálják, elvégre így töltés közben nem fogható és használható a telefon, ráadásul a technológia általánosságban is lassabb és a nagyobb melegedés miatt megterhelőbb az akkura nézve, mint a vezetékes megoldás. 

Ha viszont az EU tényleg USB-C használatára kényszerítené az Apple-t, és a cég ezt nem akarja, akkor érthető, hogy miért sietnek annyira a vezeték nélküli töltéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.