Hirdetés

Vízálló lesz az Apple AirTags követője



|

Az Apple Watch-nál megismert mágneses töltést is támogatják majd a Bluetooth alapján működő kiegészítők.

Hirdetés

Az AirTags egy közelgő újdonság, ami egy Bluetooth alapon működő, tárgyak követésére használható címke lesz az Apple-től, ultra-wideband chippel felszerelve. Állítólag a kütyü vízálló lesz, és mágneses töltést is kínál majd, mint az Apple Watch. Ugyanakkor a mostani jelentések alapján az akkumulátorok nem lesznek cserélhetőek, csak újratölthetőek. Ez logikus, hiszen vízálló eszközökbe manapság nem raknak cserélhető akkumulátort. 

Hirdetés

Az AirTags követőknek elvileg tavaly, az iPhone 11 mobilokkal együtt kellett volna megérkezniük, hogy az ultra-wideband-támogatást kiaknázzák. Az új funkció ugyanis eddig nem sok érdemi hasznot hozott az iPhone-tulajdonosok számára. A precíz helykövetés ellenben néhány centiméteres pontossággal segítene beazonosítani a követett tárgyak helyzetét. 

Az Apple még az év vége előtt bemutathatja az AirTags követőket, és elvileg nem csak a követésben segítenek majd, de valahogyan a kiterjesztett valóságra építő funkciókat is felturbózhatják. Az AirPodsnál tapasztalthoz hasonló párosítás után a követők a Find My appon belül lesznek elérhetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.