Hirdetés

Az Apple-nek hála már a kiterjesztett valóságban is lehet vásárolni



|

A Quick Lookban ráadásul Apple Pay segítségével is fizethetnek az érdeklődő vásárlók.

Hirdetés

Az Apple ezen a héten frissíti a Quick Look nevű AR-eszközét, amely segítségével az iPhone és iPad készülékek felhasználói már a kiterjesztett valóságban nézegethetik a termékeket, és közvetlenül innen meg is vásárolhatják azokat. 3D-s modell vagy matrica segítségével a kereskedők már eddig is adhattak AR-előzetest, így a vásárlók megnézhették, hogy nézne ki az adott valami a valóságban. Most azonban egy új gombot is betehetnek a termék mellé a kereskedők, amely segítségével közvetlen vásárlásra is van lehetőség. Még Apple Pay használatával is. 

Hirdetés

A TechCrunch szerint már több amerikai cég is támogatja ezt a funkciót, így az amerikaiak például megnézhetik, hogyan festene egy-egy virág vagy kanapé a lakásukban, és ha tetszik nekik a mobil kijelzőjén felbukkanó termék, akkor meg is rendelhetik azt. 

Az Apple 2018-ban hozta el a Quick Lookot, amelyet azóta fejleszt. Eddig viszont közvetlen vásárlásra nem volt lehetőség, azt appon vagy weboldalon keresztül kellett intézni. Most viszont a vásárlás mellett már hanghatásokkal is újítanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.