Hirdetés

Ezek a legjobb idei appok és játékok az Apple szerint



|

Megvannak az Apple eszközein futó alkalmazások idei bajnokai, kilenc kategóriában hirdettek győztest.

Hirdetés

Érthetően egyre nagyobb hangsúlyt helyez az alkalmazásokra és szolgáltatásokra az Apple, ahogy az elmúlt években elkezdte újradefiniálni önmagát és "az ájfónos cég" imázs helyett már inkább olyasmit sugallna, hogy "én vagyok az a cég, akinek van ájfónja, Mac gépe, iPadjei, tévéje, és legfőképpen ezekre egy tonna app és szolgáltatás, amire tessék szépen előfizetni". Épp ezért a mostani 2019-es app-toplistát sem kizárólag az alkalmazások típusai szerint osztották fel, inkább úgy, hogy milyen eszközökre optimalizálták azokat.

Hirdetés

A legjobb Mac alkalmazás egy kiadványszerkesztő lett (Affinity Publisher, jelenleg 12 790 forintért lehet bezsákolni), iPadeken a grafikával felturbózott jegyzetelő, ingyenes Flow by Moleskine győzött, míg iPhone-ra a mesterséges intelligenciát használó fotó-optimalizáló Spectre Camerát hozták ki az első helyre (ezért 1090 forintot kérnek manapság).

A játékokat is hasonlóképpen osztották fel, Macen a különleges látványvilággal rendelkező GRIS (1790 forintért húzható), iPaden az 1790 forintos Hyper Light Drifter című, retró kinézetű kaland, míg iPhone-okon az ingyenes Sky: Children of the Light lett 2019 királya.

Két külön kategóriát kaptak az Apple TV appok, itt egyrészt az ingyenes The Explorers nyert, amely egyfajta interaktív természetfilm-sorozat. Szintén Apple TV, de már játék: a legjobb a 2990 forintos Wonder Boy: The Dragon's Trap című platformer lett. Ezen kívül most először kapott külön kategóriát az Apple Arcade játékszolgáltatás, amelyen belül a Sayonara Wild Hearts című motoros játék lett a nyertes.

Egyszerűen számolható közönségdíj

Hogy a felhasználóknak mi tetszett a legjobban, azt sokkal egyszerűbben le lehet mérni, mégpedig az idei letöltések számából. Ez alapján két lista is készült az ingyenes, általános appok és a játékok tematikájában.

Ingyenes app top10:

  1. YouTube
  2. Instagram
  3. Snapchat
  4. TikTok
  5. Messenger
  6. GMail
  7. Netflix
  8. Facebook
  9. Google Térkép
  10. Amazon

Játék top10:

  1. Mario Kart Tour
  2. Color Bump 3D
  3. aquapark.io
  4. Call of Duty: Mobile
  5. BitLife - Life Simulator
  6. Polysphere - art of puzzle
  7. Wordscapes
  8. Fortnite
  9. Roller Splat!
  10. AMAZE!!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.