Hirdetés

Zenét lejátszó drága fülbevaló lett a Caviar Airpods Pro Gold Edition



|

Az orosz Caviar megint belehúzott, a luxusfülhallgatója 18-karátos aranyba lett csomagolva.

Hirdetés

Vannak, akiknek nem elég, ha drága eszközöket vagy kiegészítőket vásárolnak. Hozzájuk szólnak a Caviar prémium luxustermékei, feltéve, hogy a leendő vevő meg tudja fizetni azokat. 

Hirdetés

Az általában Apple iPhone-okat átalakító Caviar ezúttal az AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgatót dobta fel, és 18-karátos aranyba csomagolta. A fülhallgatók mellett a töltésre alkalmas tokot is bevonták arannyal. 

A Caviar persze előre megjegyezte, hogy az eredetinél nehezebbek az új fülhallgatók. A gyártó szerint ez jó dolog, hiszen azt kapja a vásárló, amiért fizet. Jelen esetben aranyat is. 

Az újdonság ára 67 290 dollár - volt, mert mind elfogyott szinte azonnal. Mi a vigaszdíj? A valódi pitonbőrbe burkolt és arany logóval ellátott változat, 1550 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.