Hirdetés

Korlátlan betegszabadság jár az Apple egyes dolgozóinak, ha koronavírusszerű tüneteket tapasztalnak



|

A kereskedelemben dolgozók számára érvényes ez az ajánlat, és orvoshoz sem kell mennie annak, aki élne a lehetőséggel.

Hirdetés

Az Apple rengeteg alkalmazottja számára engedélyezte, hogy a koronavírusra tekintettel ezentúl otthonról végezze a munkáját. Most a kereskedelemben dolgozó munkatársaira is gondolt a cég, a jelentések szerint ők korlátlan betegszabadsággal élhetnek, ha koronavírusra utaló tüneteket tapasztalnak. Ennek igénybevételéhez nem kell orvoshoz sem menniük, vagy igazolást szerezniük. Magyarán úgy maradhatnak otthon az érintettek, hogy nem kell aggódniuk a betegszabadság vagy a távollét következményei miatt. 

Hirdetés

A cég boltjai Amerikában normál nyitvatartással üzemelnek tovább, de a tömegek méretét, intenzitását igyekszik keretek közé szorítani az Apple, a foglalkozásokat visszamondják, a Genius Bar nyitvatartását korlátozzák. 

A hétvégén Tim Cook külön üzenetben értesítette az Apple dolgozóit, számos országban az alkalmazottak otthonról dolgozhatnak tovább, ha ezt a munkakörük lehetővé teszi. A boltok azonban egyelőre nyitva maradnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.