Hirdetés

Ingyen javít az Apple egyes iPadeket



|

Ha jelentkezik egy iPad Air 3 tableten az üres képernyős hibajelenség, akkor az Apple ingyen javítja az eszközt.

Hirdetés

Bár az iPadek tulajdonosai általában elégedettek a táblagépükkel, időnként azért ezekkel az eszközökkel is akadnak problémák. Az iPad Air 3 modelleknél például egyre többször előfordul, hogy a képernyő üressé változik, és örökre úgy is marad. Az Apple ezért javítási programot hirdetett, és minden érintett iPad Air 3 tabletet ingyenesen javít, amennyiben az említett hiba jelentkezik rajta. Azok a gépek lehetnek veszélyben, amelyeket 2019 márciusa és októbere között szereltek össze. 

Hirdetés

Az Apple megállapítása szerint az érintett harmadik-generációs iPad Air tabletek képernyőjén egy villanás is megjelenhet, mielőtt örökre üressé változna a kijelző, de szerencsére a gyártó, valamint annak hivatalos szervizpartnerei díjmentesen javítják az arra jogosult készülékeket. 

Az Apple azt javasolja, a javítás igénybevétele előtt mindenki mentsen az iCloudra. Felhívta továbbá a figyelmet, hogy ha egyéb sérülések találhatóak a tableten, amelyek szintén beavatkozást igényelnek (például berepedt a kijelző), akkor azért díjat számolnak fel. Fontos tudni még, hogy a javítási ajánlat csak 2 évig érvényes a vásárlás után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.