Hirdetés

Kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót kaphat az új iPad Air



|

Emellett készül még az ARM-alapú, 12 hüvelykes MacBook, valamint számos más érdekességet is hozna a piacra az Apple.

Hirdetés

Köztudott, hogy sok újdonsággal készül az Apple. Az iPhone SE nemrég nyitotta meg a sort, azt pedig már többször hallottuk, hogy jön az AirPods Lite is. Egy kevésbé ismert szivárogtató azt mondja, emellett ARM-alapú, 12 hüvelykes MacBookra, AirPods X-re, HomePod minire, kontrollerre és olyan iPad Airre is számíthatunk, aminek a kijelzőjébe építették az ujjlenyomat-olvasót. A Macrumors szerint a szivárogtató a múltban többször szállított már olyan információkat az Apple termékeiről, amelyek később hitelesnek bizonyultak. Az iPhone SE és az új iPad Pro megjelenésének részleteit is elsők között fecsegte ki. 

Hirdetés

Az egyik tweetjében pedig úgy 1,5 évnyi termékbejelentést jósolt meg előre: harmadik-generációs AirPods, AirPods Lite, AirPods X, AirTags, új Apple TV (és ehhez gamereknek szánt kontroller), új iMac, HomePod mini, új iPad Air, négy új iPhone 12. Ezek többségét más források is rendszeresen megerősítik, így az Apple A szériás chipjeire valószínűleg tényleg készül az ARM-alapú MacBook. Ez jobb teljesítményt és hűtést, sőt, passzív hűtést hozhat. 

A mini-LED-kijelzős, beágyazott Touch ID-s iPad Airről eddig nem lehetett hallani, és az is meglepő, hogy elsőként az iPad Air kapná meg ezeket a technológiákat. A feltételezések szerint a drágább Apple eszközökre kijelzőbe épített Touch ID is kerülne a Face ID mellé, az olcsóbbakba csak a beágyazott ujjlenyomat-olvasó. A szivárogtató hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a koronavírus miatt borult az Apple ütemterve, így sok termék késhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.