Hirdetés

A jövő hónapban mutatkozhat be az új, 12 hüvelykes Apple iPad Pro



|

3D-s ToF szenzort is kaphat az Apple következő táblagépe.

Hirdetés

Az Apple már elismerte, hogy az üzleti eredményeire kedvezőtlen hatással lesznek a koronavírus-járvány következményei, mivel készlethiányokra és gyengébb eladásokra lehet számítani. Azért nincs minden veszve: a pletykák szerint az iPhone 9 bemutatója és megjelenése nincs veszélyben, és úgy néz ki, hogy az olcsóbb Apple mobilt egy új iPad Pro táblagép is kísérheti. Erről már hónapok óta pletykálnak, bár néhány részletre még most sem derült fény. Nem tudni például, hogy fém vagy üveg hátlapot kap az új modell. 

Hirdetés

Ha az utóbbit, akkor az utalhat a vezeték nélküli töltés lehetőségére, bár nem erősíti meg. Az üveg hátlap mellett ugyanis egy elég nagy és erős, vezeték nélküli töltőpad is kell ehhez. 

Az viszont biztosnak tűnik, hogy a 12 hüvelykesnek mondott tablet hátlapjára három kamerát építene az Apple, ami azt jelenti, hogy az iPhone 11-et veheti alapul dizájnban. A harmadik kamera itt egy 3D-s ToF szenzor lenne, ami a kiterjesztett valóságban volna hasznos. A bemutatóra a jelenlegi piaci nehézségek ellenére márciusban számíthatunk, de a megjelenésre csak áprilisban, korlátozott készletekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.