Hirdetés

Új reklámban látható a 2020-as iPad Pro mellé szánt Magic Keyboard



|

Már elérhető az Apple különleges billentyűzete, amely a legújabb iPad Pro táblagépekhez készült.

Hirdetés

Különlegesek lettek az Apple legújabb iPad Pro táblagépei, és nem csak a hardvereik vagy a hátlapi LiDAR-szkennerük miatt. A tabletet lebegő állásban tartó billentyűzet, amelyre érintőpad is került, avagy a Magic Keyboard csak később érkezett meg, de immáron kapható. Magyarországon 2-3 hetes kiszállítással kell számolni, mérettől függően 117 990 forint vagy 137 990 forint az ára.

Hirdetés

A megjelenés ünnepléseként új reklám is érkezett az Apple-től, amiben látható a Magic Keyboard. A rövid klip az Apple szokásos stílusában mutatja meg az új kiegészítő sokoldalúságát. 

Az iPad Pro beépített mágnesek segítségével rögzül a Magic Keyboardhoz és annak Smart csatlakozójához. A billentyűzetet az iPad látja el energiával, a zsanérba töltőport is jutott, így nem kell az egyetlen bemenethez csatlakoztatni a kábelt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.