Hirdetés

Ennyire erős a 2020-as Apple iPad Pro



|

Két teszten közel azonos teljesítményre volt képes az A12Z Bionic lapka, mint az A12X Bionic chip.

Hirdetés

Egy felhasználó a Redditen osztotta meg azon eredményeket, amelyekből kiderül, hogy mennyire erős a 2020-as Apple iPad Pro. Egyből el is kezdett méréseket futtatni, hogy megtudja, a 2018-as modellekbe épített A12X Bionic chiphez képest mit tud az A12Z Bionic. A kapott eredmények alapján teljesítményben igazából ugyanarra képes a két SoC. 

Hirdetés

Ez sokak számára csalódást jelenthet, de már korábbi AnTuTu-mérések is rávilágítottak, hogy a két chip nem sokban különbözik egymástól. Az egy- és többmagos teszteken a Geekbench 5-ben 1114 és 4654 pontokat szerzett a 2020-as modell, míg 1113 és 4608 pontokat a 2018-as változat. A Metal-pontszámok 9894-en és 9020-on álltak meg. 

Az AnTuTu mérésein grafikában és memóriában is gyengébb lett az új modell (processzor terén pedig alig előzte meg a korábbit), ennek valószínűleg szoftveres optimalizálási hiba az oka. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.