Hirdetés

Érintőpados billentyűzet jöhet az Apple iPadekhez



|

Állítólag még az idei évben piacra dobhatja az új típusú, tabletekhez szánt billentyűzetet az Apple.

Hirdetés

Hamarosan sokkal produktívabb eszközzé válhatnak az iPad Pro táblagépek, a legutóbbi jelentések szerint ugyanis az Apple arra készül, hogy egy érintőpaddal felszerelt billentyűzetet adjon ki a táblagépeihez. Ezzel az iPad Pro lassan tényleg egyfajta alternatíva lenne a laptopokra, az Apple legalábbis ezt szeretné elérni. Az új billentyűzet a jelenleg elérhető, érintőpad nélküli modellel párhuzamosan lenne ott a kínálatban, és még az idei évben megérkezne a boltok polcaira a The Information forrásai szerint. 

Hirdetés

Az új érintőpad lehetővé tenné az iPad képernyőjén a kurzor mozgatását, így a szöveg kijelölése és mozgatása is könnyebb lenne, mint gesztusokkal vagy Apple Pencillel. Az Apple felhasználói évek óta kérik, hogy legyen kurzortámogatás iPadre, de az Apple eddig nem adta be a derekát, és a később érkezett kisegítő lehetőség sem az, amire az emberek vártak. 

Egyes felhasználók szerint az iPad Pro továbbra sem a legalkalmasabb megoldás laptopok kiváltására, szerintük többek között épp az érintőpad hiánya miatt nem olyan jó a használati élmény. A mostani billentyűzet, amelyet a Foxconn gyártana, mindenesetre mindenképp egy fontos lépés lehet a kényelem irányába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.