Hirdetés

Rövid idő alatt a második legnépszerűbb mobil lett az iPhone 11



|

Bár az év második felében jött, gyorsan 2019 második legnépszerűbb okostelefonjává vált az iPhone 11.

Hirdetés

Bár az iPhone 11 csak tavaly szeptemberben került piacra, eléggé gyorsan 2019 második legnépszerűbb okostelefonjává vált. Ezt állítják a Counterpoint Research elemzői, és egy korábbi vizsgálatból kiderült, hogy egyedül az iPhone XR tudta lekörözni keresletben az iPhone 11-et. Az iPhone XR népszerűsége töretlen, ez a modell a globális piac 3 százalékát teszi ki jelenleg, míg az iPhone 11-nek 2,1 százalék jut. Meghatározó volt a piacon még az iPhone 7, az iPhone 8, az iPhone XS Max és az iPhone 11 Pro Max is. 

Hirdetés

Ezzel az Apple domináns szereplője a piacnak sok régióban, és az elemzők a globális piaci részesedések modellre bontásakor nem igazán beszéltek androidos csúcsmobilokról. A rivális platformon igazából a Samsung Galaxy A szériát viszik a legtöbben. A szakértők szerint az Apple eladásaira igazán jó hatással van, hogy kevésbé méregdrága iPhone-t is kínál. 

Az iPhone 11 alacsonyabb áron került piacra, mint az iPhone XR, eközben minden tekintetben jobb okostelefon. A szakértők már előre sikert jósoltak az új modellnek, és ez be is jött. Hasonló siker vár majd az iPhone 9-re is, amely még kedvezőbb árral, iPhone 8-as külsővel, de modern A13 Bionic chippel jelenhet meg a következő hónapokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.