Hirdetés

Könnyebben törnek a Galaxy S20 mobilok, mint az iPhone 11 Pro



|

A SquareTrade stressztesztje legalábbis arra jutott, hogy a Samsung prémium újdonságai nem bírják túl jól a strapát.

Hirdetés

Mióta az okostelefonos ágazat üveg hátlapra váltott, igazából minden mobilhoz ajánlott egy rendes védőtok használata. Nincs ez másképp a Samsung Galaxy S20 szériánál sem, a lelkes töréstesztelők sorra igazolják, hogy ezek a prémium termékek is ugyanolyan könnyen sérülnek, mint a többi. Persze a hétköznapok során senki nem dobálja majd szándékosan a betonra, figyelmetlenségek előfordulhatnak, amik hatására romos állapotba kerül egy védtelen készülék. A SquareTrade stressztesztje arra jutott, hogy a Galaxy S20 modellek nem bírják olyan jól a strapát. 

Hirdetés

A szakemberek több eltérő tesztet is elvégeztek, ezek láthatóak a lenti videón is. A tapasztalataik szerint az Apple iPhone 11 Pro jobban vizsgázott, míg a Samsungoknál általában a képernyő is használhatatlanná, de legalább hibássá vált. A Galaxy S20 Ultra különösen könnyen sérült ezúttal, még a kamerasziget is hamar összetört. Kettétörni és vízzel tönkretenni viszont egyiket sem könnyű. 

A mostani stresszteszt végeredménye a szokásos: a költséges javítások elkerülése érdekében tokot ajánlott használni, ez a SquareTrade alelnöke és kreatív igazgatója, Jason Siciliano szerint manapság már elengedhetetlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.