Hirdetés

Csak 2022-ben kaphatnak periszkópkamerát az Apple iPhone-ok



|

Nagyobb szenzorokat és jobb képstabilizálást hoznak az idei iPhone 12 modellek, de a periszkópkamerára várni kell.

Hirdetés

A jelenlegi várakozások szerint dizájnban nem hoz sok újdonságot az iPhone 12 széria, de a Pro modellek hátlapjára felkerül majd egy LiDAR-szkenner is, ami az új iPad Pro tabletekről lehet ismerős. Emellett a szivárgások szerint nagyobb méretű szenzorokkal is számolhatunk, amik több fényt engednek be, és így még jobb képminőséget garantálnak majd. Erről már többször beszéltek egyébként, így elég nagy az esély rá, hogy valódi információról van szó. 

Hirdetés

Ming-Chi Kuo nemrég ismét nagy kamerás frissítésekről beszélt az iPhone 12 széria kapcsán, és megint előkerült a szenzor eltolásával működő képstabilizáció is. Az ultraszéles kamera is így működhet, ami fontos dolog, hiszen az iPhone 11-nél a stabilizáció csak szoftveres. 

Az új típusú stabilizáció 2021-ben két vagy három iPhone 13-ban is felbukkanhat, és elvileg ekkor válik meg a Lightning porttól, sőt, úgy általában a fizikai csatlakozóktól az Apple. Van hír a nagyobb optikai zoomra képes periszkópkameráról is, de az nem annyira jó: egészen 2022-ig kell majd várni, hogy ilyesmit beépítsen a mobiljaiba a vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.