Hirdetés

Az iPhone 12-es szériájába sem pakolnak túl sok RAM-ot



|

Állítólag mindegyik iPhone 12 OLED-képernyőt kap, de csak kettő lesz, amibe 6 GB RAM-ot épít az Apple.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy az Apple nem szereti RAM-mal megpakolni az iPhone-okat, bár szerencsére az iOS finomhangolása miatt erre nem is igazán van szükség. Mindez azért is érdekes, mert az androidos csúcsmodelleknél lassan a 12 GB lesz az alap, de idén már 16 GB-ra is válthat pár gyártó.

Hirdetés

A pletykák szerint a jó hír, hogy mind a négy, idén érkező iPhone-modell OLED-kijelzőt kap, viszont úgy hírlik, hogy csak kettőbe kerül majd 6 GB RAM. Természetesen ezek a drágább verziók lesznek, a pénztárcabarátabb modellekbe csak 4 GB RAM jut. Ezeknél be kell majd érni két hátlapi kamerával, a tripla konfiguráció szintén csak a legdrágább két változathoz jár majd. 

Összességében egy-egy "olcsóbb", 5,4 és 6,1 hüvelykes modellre számíthatunk idén, amiket egy 6,1 és egy 6,7 hüvelykes prémium megoldás kísér. Mindegyiknél iPhone 4-szerű dizájnra számíthatunk, illetve 5G-támogatásra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.