Hirdetés

Összemegy az iPhone 12 szenzorsávja



|

Megújul a Face ID-s rendszer: az érzékelősor kisebb lesz, így kevesebb helyet vesz ki a képernyőből a következő iPhone-okon.

Hirdetés

Jon Prosser eddig nem volt túl ismert szivárogtató, azután viszont, hogy pontosan jósolta meg az új iPhone SE bemutatójának részleteit, most mindenki figyel a szavaira. A FrontPageTech szakembere nemrég hozzájutott az iPhone 12 előlapjának vázlataihoz, amelyekből kiderül, hogy tényleg megújítja a Face ID-t és azt tartalmazó szenzorsávot az Apple. A következő iPhone készülékekre így második-generációs Face ID kerülhet, kisebb kivágással. 

Hirdetés

Nem csak az érzékelősziget megy azonban össze, a kijelzőt körbevevő káva is kisebb lesz. A Face ID működéséhez ennek ellenére egyetlen alkatrész sem hiányzik majd az előlapról, amit innentől kezdve még nagyobb arányban boríthat kijelző. 

Az iPhone 12 széria - a Pro modellek legalábbis mindenképp - egyébként is új dizájnt hoznak majd magukkal, a szóbeszédek szerint az iPhone 4S és iPhone 5 korából merít az Apple, lapos és sarkos készülékházakkal - vagyis a 2020-as iPad Pro lehet az alapja az új dizájnirányzatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.