Hirdetés

Akár négy iPhone 12 is jöhet idén



|

Még egy iPhone 12 Mini modellt is emlegetnek a legújabb szivárgásokban. Az ötödik modell a márciusi iPhone 9 lehet.

Hirdetés

Az Apple sokáig nem követte a mobilpiac egyes trendjeit, az utóbbi időben azonban jobban igazodik a riválisokhoz. Az utóbbi két évben már egyenesen három új iPhone-t villantott, és most szeptemberben állítólag már négyet mutat be azon túl, hogy hamarosan megvillanthatja az SE utódját.

Hirdetés

Ezzel az Apple szakít az eddigi hagyományaival, ugyanakkor egyes források már magabiztosan állítják, hogy tényleg négytagú lesz az iPhone 12 széria. A tippek szerint ráadásul a negyedik modell egy mini verzió lesz, 5,4 hüvelykes kijelzővel. Ez abban tér majd el az iPhone 9-től, hogy az iPhone 12 széria dizájnját és funkciót biztosítja, és nem az iPhone 8-ból merít. 

A másik három modell a 6,1 hüvelykes iPhone 12, a 6,1 hüvelykes iPhone 12 Pro és a 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max lehet. A sima és a Pro modell között a kamerák száma is különbséget jelent majd. Mind a négy modell 5G-s lesz viszont, állítólag 120 Hz-es kijelzővel és még magasabb vételárakkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.