Hirdetés

Négy új iPhone 12 érkezik idén



|

Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro is két méretben érkezik ezúttal, mind kisebb szenzorsávot és 5G-támogatást kap.

Hirdetés

Mennek a találgatások, hogy vajon időben mutatkozik-e be az Apple iPhone 12 szériája, illetve csúszik-e a piaci megjelenés. Egyes felek folyamatosan állítják, hogy nem kell késésekkel számolnunk, de a járvány elhúzódó hatásai felboríthatják a jelenlegi ütemterveket, és hiába az alkatrészgyártás, ha az Apple mérnökei nem utazhatnak, és nem véglegesíthetik a dizájnt. Erre azonban végül hamarosan sort kerítenek, Jon Prosser informátorai szerint a prototípusok lassan végleges állapotba kerülnek, és lassan jönnek az első CAD-alapú szivárgások. 

Hirdetés

A szivárogtató egy illusztrációt is közzétett, amelyből kiderül, Ming-Chi Kuónak valószínűleg igaza volt, és négy iPhone 12-vel számolhatunk. Az alapmodell alumínium házat kap, 5,4 vagy 6,1 hüvelykes kijelzővel, 5G-támogatással és A14 chippel. Az iPhone 12 Pro és Pro Max 6,1 és 6,7 hüvelykes kijelzővel támad, rozsdamentes acél kerettel, és kettő helyett három hátlapi kamerával, amiket itt már LiDAR is kiegészít. Mind a négy új készülék kisebb szenzorsávot kap majd. 

Ming-Chi Kuo korábban egy ötödik iPhone-ról is beszélt, ez az iPhone SE 2020 lesz, 4,7 hüvelykes LCD-kijelzővel, és akár már a héten debütálhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.