Hirdetés

Az iPad Pro táblagépre üthet az iPhone 12 Pro



|

A legutóbbi jelentések szerint egy keveset mégis késhet az új Apple iPhone 12 Pro csúcsmobil.

Hirdetés

Eddig azt hallottuk, hogy a járvány ellenére sem késnek az Apple iPhone 12 okostelefonjai, azonban a legutóbbi jelentés alapján egy kevés csúszásra mégis lehet számítani. Az Apple ezzel egyszerre azt is eldöntötte, hogy megváltoztatja az iPhone 12 Pro külsejét, hogy a dizájn passzoljon az új iPad Pro tablethez. Így a készülékház lapos lesz, rozsdamentes acélból, élesen levágott sarkokkal és lapos képernyővel. Legalábbis ezt állítják a jól értesült források, akik szerint sokaknak az iPhone 5 tervei ugorhatnak be ennek láttán. 

Hirdetés

Az Apple állítólag négy iPhone 12-t hoz, ebből kettő lesz olcsóbb az iPhone 11 folytatásaként, két méretben és lekerekített dizájnnal. Az eltérő külsejű Pro modellek kiváltsága lesz továbbá a kettő helyett három hátlapi kamera, amelyekhez LiDAR-szkenner társulhat. Az iPhone 12 Pro Max kijelzőméretben pedig rálicitálhat az elődjére, és elvileg a szenzorsáv is kisebb lesz. 

Pletykálják még, hogy jön majd az év második felében egy kisebb és olcsóbb HomePod, és több külső zenei streamingszolgáltatás is támogatott lesz. Az Apple AirTag pedig valóban a Tile követőhöz lesz hasonló, vagyis az értékeinkre lehet majd rögzíteni, és azokat könnyebben megtalálni a segítségével - ez bőrtokkal és kulcstartóval jelenhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.