Hirdetés

Videón az ősszel érkező iPhone 12 Pro Max



|

Az EverythingApplePro Max Weinbach segítségével szivárogtatta ki a renderelt anyagokat az új csúcsmobilról.

Hirdetés

Most, hogy debütált a 2020-as iPhone SE, már mindenhol az iPhone 12 szériáról beszélnek - pedig az még leghamarabb is csak hosszú hónapok múlva mutatkozhat be. Szivárgásokra azért sort kerül: legutóbb például az EverythingApplePro-csatorna Max Weinbach segítségével tett közzé anyagokat a 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max okostelefonról. Ráadásul nem csak a CAD-alapú renderelt terveket mutatták meg a szivárogtató források közreműködésével, hanem 3D-s modellt is nyomtattak, hogy összehasonlítsák az iPhone 11 Pro Max készülékkel. 

Hirdetés

Ha minden így maradna, akkor az utódra kisebb káva és szenzorsáv kerülne, méghozzá észrevehető mértékben. A hátlapi kamerasziget viszont még nagyobb lesz, és egy negyedik szenzort is kap, négyzetes elrendezéssel. Az új megoldás az iPad Pro tabletből megismert LiDAR-szkenner lesz. A vakut középre helyezték, a lencsék pedig már nem állnak ki annyira, mint a jelenlegi szériánál. A kamerasziget ellenben vastagabb. 

A dizájn összességben a 2020-as iPad Pro vonalra üt, élesen lekerekített sarkokkal és laposabb kijelzővel. Maga a készülék pedig 7,4 milliméter vastag lesz majd, tehát vékonyabb, mint az iPhone 11 Pro Max. Ellenben valamivel magasabbnak és szélesebbnek ígérkezik, és az antennasávok is nagyobbak lesznek az 5G miatt. A gombok és csatlakozók egyelőre nem tűnnek el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.