Hirdetés

Élő közvetítés az iPhone-bejelentésről



|

Szóval akkor jöjjön, aminek jönnie kell: a PC World / GameStar stáb kommentálása mellett nézzétek élőben az Apple eseményét, amin bejelentik az új iPhone-t (vagy iPhone-okat).

Hirdetés

Sokan várták, sokaknak pedig már előre elegük van az egészből, mindenesetre ma, magyar idő szerint este hétkor az Apple megkezdi nagy őszi bejelentősdijét. Arról már sok mindent pletykáltak, szivárogtattak és okoskodtak, mi is lesz pontosan az idei iPhone-kínálat, de most minden kiderül.

Hirdetés

Az élő adást nézhetitek itt, közvetlenül ebben a cikkben, vagy a PC World YouTube-oldalán is. Az Apple streamjébe ágyazódva egy kis ablakban ott figyelünk mi is, hogy kommentáljuk az eseményeket, eközben pedig figyeljük, ti mit szóltok hozzá a történtekhez. Sőt, buzdítunk is mindenkit, hogy eme cikk komment-szekciójában, vagy a YouTube élő videó alatt vegyen részt aktívan a beszélgetésben. Jöjjön a videó, háromnegyed héttől berendezkedünk, aztán héttől beindul az Apple is, tartsatok velünk!

Itt találjátok a közvetítés elejét:

Itt pedig folytatódik a videó:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.