Hirdetés

A koronavírus miatt csökkenhetnek az iPhone-eladások



|

Már az első negyedévben 10 százalékkal kevesebb iPhone-t szállíthat le az Apple egy neves elemző szerint.

Hirdetés

A nagy tiszteletnek örvendő Ming-Chi Kuo azt jósolja, hogy a koronavírus az Apple iPhone-ok eladásaira is hatással lesz. Miközben a Foxconn tagadja, hogy üzemeiben fennakadásokat okozna az egészségügyi krízis, és így végül az iPhone 9 mégis időben jelenik meg, addig összességében mégis lelassulhat az iPhone-ok gyártása. 

Hirdetés

Ming-Chi Kuo szerint ugyanis már az első negyedévben 10 százalékkal kevesebb iPhone-t tud majd leszállítani az Apple, mivel a koronavírus hatása számos beszállítóját érinti. A második negyedévre pedig már jósolni sem lehet a koronavírus miatt, mondja az elemző. 

Az Apple elvileg az idei első félévben rengeteg új termékkel léphet piacra, az iPhone 9-en felül új MacBookokat, AirTaget, vezeték nélküli töltőt és fejhallgatót várnak a gyártótól. A koronavírus miatt azonban ezek bemutatója is csúszhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.