Hirdetés

Évente kétszer, ingyen AirPods fülhallgatóval jönnek majd új iPhone-ok



|

A szivárgások szerint ezentúl évente kettő alkalommal hozna új iPhone-okat az Apple, és a dobozba ingyen AirPods is kerülhet, hogy növeljék az eladásokat.

Hirdetés

A CNBC a JP Morgan elemzőire hivatkozva azt állítja, hogy az Apple 2021-ben stratégiát vált, és már évente kétszer dob majd piacra új iPhone mobilokat (nem csak ősszel). 

Hirdetés

A stratégiaváltással gyorsabban változtathat a termékein az Apple, és a riválisokkal is jobban felveheti a versenyt. A legtöbb androidos gyártó évi kétszer hoz prémium csúcsmobilokat, az Apple csak egyszer, olcsóbb alternatívái pedig nem igazán vannak. 

2021-ben állítólag összesen 4 új iPhone jön már, mind OLED-kijelzős és 5G-s lesz. 

A Digitimes más forrásoktól pedig úgy tudja, hogy az Apple-t már kezdi zavarni, hogy csökkennek az iPhone-ok eladásai. A helyzetet úgy pörgetné fel az Apple, hogy lemondana némi profitról, és állítólag a 29 dolláros EarPods fülhallgató helyett a 159 dolláros AirPods fülhallgatót csomagolná a dobozokba. Ezek már 2021 előtt, a jövő évi modellek mellé járhatnak. 

Egyesek szerint persze ennyire nem nagyvonalú az Apple még akkor sem, ha csökkennek az eladásai. Éppen ezért nincs kizárva, hogy ez egy újabb indok lesz az iPhone-ok áremelésére. Vagy pedig egy olcsóbb vezeték nélküli fülhallgatót fejlesztenek ki az AirPods helyett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.