Hirdetés

Az Apple nem engedi, hogy a filmek rosszfiúi iPhone-t használjanak



|

Ha lehet, próbáljatok nem erre figyelni mostantól, mert idő előtt kiderülhet, hogy ki nem az, akinek mutatja magát.

Hirdetés

Évtizedek óta jelennek meg különböző termékek a sorozatokban és a filmekben, melyek logóját sokszor leragasztják, hogy legalább diszkréten csináljanak reklámot - néha meg pont hogy külön snitt mutatja a  készülékeket. Azt, hogy Carrie Bradshaw Macbookot használ, mindenki tudja, aki akár egy részt is látott a Szex és New Yorkból, de az sem titok, hogy a The Office irodáit hol az Apple, hol a HP termékei egészítették ki, néha nyilvánvalóan, néha titkoltabban.

Hirdetés

A Tőrbe ejtvét rendező Rian Jonhson a Vanity Fair videójában árulta el, hogy az Apple kérése alapján a negatív karakterek nem használhatnak iPhone-t, csak a pozitív szereplőknél lehet. A Wired már 2002-ben kiszúrta, hogy a 24 című sorozatban a jó fiúk Mac-eken dolgoznak, a rosszak meg Windows PC-ken, de nem tudjuk, hogy ez is az Apple miatt volt-e így, vagy csak véletlen.

Johnson kissé félve beszélt erről, mert így felhívta a figyelmet a dologra, és lelőhetett későbbi meglepetéseket. Talán az lehet egy megoldás, hogy senki nem használ iPhone-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.