Hirdetés

Februárban indul az iPhone SE 2 gyártása



|

A kompakt iPhone SE 2 gyártása pár hónap múlva indul, de az is kiderült, hogy 6 GB RAM lesz az iPhone 12 Pro készülékben.

Hirdetés

2020 szeptemberére várhatjuk az Apple iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékeit, és máris vannak ezekről szivárgások. A Barclays elemzője, Blayne Curtis úgy tudja megbízható források információiból, hogy ezek a modellek már 6 GB RAM-mal érkeznek. 

Hirdetés

Az iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max mobilokba csak 4 GB jutott, és ennyit használ majd a sima iPhone 12 is. Mindét iPhone 12 Pro modell kap majd 3D-képes hátsó kamerát és 5G-támogatást. 

Mindezek mellett akadt pár friss pletyka az Apple következő kompakt mobiljáról is. Sokan szeretnék, ha a cég folytatná az iPhone SE szériát, és a jelek szerint 2020-ban örülhetnek majd az utódnak. 

Az iPhone SE 2 gyártását állítólag februárban indítja el az Apple. Külsőre az iPhone 8-ra hasonlít majd a kompakt készülék, 4,7 hüvelykes kijelzőt és Touch ID-s home gombot is kap. Belül az új A13 lapkára és 3 GB RAM-ra lehet majd számítani, a bemutató pedig márciusban esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.