Hirdetés

Az utolsó pillanatban nevet váltott az iPhone 9



|

A kompakt és olcsó mobil végül mégis iPhone SE néven jelenhet meg, a tárhelye pedig akár 256 GB-os is lehet.

Hirdetés

Régóta várunk már az Apple olcsó és kompakt mobiljára, amit az elmúlt hónapokban iPhone 9 néven emlegettek. A 9to5Mac exkluzív forrásoktól megtudta azonban, hogy az Apple az utolsó pillanatban nevet vált, és végül iPhone SE néven dobja piacra az új modellt. Vagyis a 2016-os modell előtt tisztelegnek az iPhone SE (2020) verzióval, de az egyszerűsített név újrafelhasználása amúgy sem szokatlan a cégtől. 

Hirdetés

Mindezt alátámasztja, hogy az Apple online boltjában felbukkant egy képernyővédő, ami az iPhone 7 és iPhone 8 modellek mellett a 4,7 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPhone SE-re is feltehető. 

Kiderült az is, hogy az új iPhone SE akár 256 GB-os tárhellyel is kérhető lesz. Az sajnos nem túl valószínű, hogy az alapmodell 128 GB tárhelyet kapna. Színek tekintetében elvileg feketéből, fehérből és pirosból lehet majd választani, és öt tok is lesz: két szilikon és három bőr változat. A motorháztető alá az új A13 Bionic lapka kerül, a vételár pedig 399 dollártól indulhat. Április 15-én minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.