Hirdetés

Jellegzetes, megnyugtató hanggal csábít az iPhone SE



|

Még ha maga a telefon megosztóra is sikerült, jóféle kedvcsináló videókban továbbra is egyértelműen profi az Apple. Most ráadásul egy minimalista ötletből hozták ki a legtöbbet.

Hirdetés

Az iPhone SE újrafaragott változata még csak pár napja mutatkozott be, de máris erősen megosztotta a közvéleményt. Egyesek szerint csodálatos, hogy végre újra lehet viszonylag kis kijelzős almás mobilt kapni, ráadásul nem félmilliós árszinten, mások azonban úgy vélik, még így is kifejezetten lehúzós az ár, és ezért cserébe az erős rendszerchipen kívül eléggé lájtos elemekből épül fel a készülék. Nálunk is lehet szavazni mellesleg, ha még nem tetted, ne hagyd ki.

Hirdetés

Mindenesetre az már most látszik, hogy az Apple fanboy-fangirl réteg erősen rákapott az iPhone SE-re, az Egyesült Államokból már most érkeznek olyan hírek, hogy a keresletet csak lassan tudják majd kiszolgálni. De egy kis reklám sosem árt, ha másért, hát a magabiztosság fenntartása végett, és az Apple ezen a téren megint dobott egy igazán frappánsat. A lényege pedig pont az, hogy semmi extra csillogással, csinnadrattás, hosszas magyarázatokkal nem élnek, az új kedvcsináló szinte egyetlen hangra, és ezáltal egy sokak számára igen kedves érzés felidézésére épít. Tessék nézni, lehetőleg fülhallgatóval:

Igen, arról a hangról van szó, amikor a dobozból frissen kicsomagolt új készülék kijelzőjéről lehúzod a gyári védőfóliát. A hang halk és ártalmatlan, mégis azt a jóleső érzést idézi fel, amikor már rég vágytál valamire, aztán tessék, végre a tiéd, és megteszed az első mozdulatokat azért, hogy birtokba vehesd.

Mondjuk egyetlen apró szépséghibája van a dolognak. A reklám értelemszerűen az iPhone SE-vel próbálja összekapcsolni ezt a hangot, mozdulatot és életérzést, de megesküdnék, hogy egy Samsung, LG, Nokia, Huawei, Xiaomi, sőt akár egy noname Yamatronic 2000 mobil kijelzőjén is pontosan ugyanígy serceg végig a fólia kibontás után...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.