Hirdetés

Máris csúszhatnak az iPhone SE kiszállításai



|

Sok helyen már csak májusra vállalják az új modell kiszállítását, Magyarországon egyes változatokhoz azonban akár áprilisban is hozzá lehet jutni.

Hirdetés

Nemrég vált előrendelhetővé az új iPhone SE, és bár igazán olcsó készüléknek nem lehet mondani - főleg Magyarországon -, tény, hogy elérhetőbb az ára, mint a többi Apple mobilnak. Éppen ezért sokakat érdekel, de a keresleten felül egyébként is gond lehet a készletekkel a koronavírus okozta fennakadások miatt. A jelentések szerint egyre több országban kezdenek csúszni a kiszállítási dátumok, így az április 24-i napon messze nem minden előrendelőhöz érkezhet meg a készülék. 

Hirdetés

Sok régióban már csak májusra vállal kiszállítást az Apple, így aki nem siet a rendeléssel, annak huzamosabb ideig is lehet, hogy várnia kell a kedvezőbb árú Apple mobil megérkezésére. Amerikában leghamarabb már csak május 6-án lehet hozzájutni az Apple oldalán keresztül ilyen eszközhöz. 

Magyarországon valamivel jobb a helyzet. Bár itt is akadnak olyan modellek, amelyek szállítása 1-2 hétbe telhet, a változatok többsége egyelőre még áprilisban átvehető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.