Hirdetés

Apple iPhone X: titkos üzenetek a meghívóban?



|

Mindenki mást látott bele az Apple meghívójába, de a lényeg, hogy sikerült megfejteni a gyártó titkos üzenetét...

Hirdetés

Egy ideje már nem titok, hogy az Apple szeptember 12-én mutatja be az idei három új iPhone készülékét. A szivárgásoknak hála azt is tudjuk, hogy ezek iPhone X, iPhone 8 és iPhone 8 Plus neveken érkeznek. Azonban a médiának kiküldött meghívók nagy port kavartak az elmúlt napokban. 

Hirdetés

Az emberek ugyanis titkos üzeneteket kezdtek el keresni, elvégre az Apple titokzatos cég, sok mindent rejteget, tehát a vélekedés szerint lennie kell valamilyen rejtélyes üzenetnek. Aki keres, talál. 

Joanna Stern, a Wall Street Journal újságírója például arra jutott, hogy ha elég közel hajolunk a kijelzőhöz, akkor a meghívóra rajzolt logóban három iPhone-t látunk. 

Erre a kijelentésre aztán elszabadult a twitteres pokol: Alberto Bagnoli például az iPhone 8-at és a saját bankkártyánkat is felfedezte a képen, amelyen ezeket be is jelölte... 

A mókagyárosok persze nem álltak le. Tyler Schnabel például minden titkos kódot megfejtett. Szerinte az Apple logó egy Apple rendezvényre utal, a piros és a kék színek pedig a vezeték nélküli töltést szimbolizálják. Egy jobb oldali tetszőleges területbe belelátta az iPhone 8-at, majd egy új fehér színt, azt pedig külön kiemelte, hogy most először tart rendezvényt az új kampuszán az Apple. A "találkozzunk..." kezdetű mondatot is kiforgatta persze: elvégre nem tiszta, hogy élőben, vagy sem. Ebből pedig mindjárt gondolhatunk valamilyen AR-vagy VR-funkcióra. 

A lavina új fokozatra kapcsolt, és szeptember 12-ig újabb és újabb pletykákra, okos megállapításokra számíthatunk. 

Ti milyen titkos üzenetet láttok az Apple meghívójában? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.