Hirdetés

Tényleg március közepén jön az iPhone 9



|

A sokáig csak iPhone SE 2-ként emlegetett kompakt és olcsó Apple mobil minden jel szerint tényleg március közepén érkezik.

Hirdetés

Akár komoly sikert is hozhat az Apple-nek a mostanában sokat pletykált kompakt és olcsó új iPhone, ami elvileg iPhone 9 néven jön, de sokáig csak iPhone SE 2 néven ismertük. Evan Blass már azt is tudni véli, hogy az Apple mikor mutatja be hivatalosan a készüléket. A forrásai szerint fix dátum még nincs, de az biztos, hogy március közepén lesz a bemutató. 

Hirdetés

Ez passzol a korábbi szivárgásokhoz, így valóban kaphatunk idén az év elején is új iPhone-t. A Wccftech pedig azt mondja, hogy bár külsőre tényleg az iPhone 8-at kapjuk meg, a kijelző ezúttal egy picit nagyobb lesz. 

Állítólag 4,9 hüvelykes panelről lesz szó, Touch ID-val és fizikai home gombbal. A belépőmodell valószínűleg csak 64 GB tárhelyet kap majd, 399 dolláros ár mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.