Hirdetés

Március 31-én jöhet az iPhone 9



|

A jelentések szerint április 3-án már kapható is lesz a korábban még iPhone SE 2 néven emlegetett kompakt és olcsó Apple mobil.

Hirdetés

Régóta pletykálják már, hogy az Apple idén kiad egy új, olcsó és kompakt iPhone-t. Eleinte iPhone SE 2 néven emlegették, aztán kiderült, hogy iPhone 9 néven jön, mert annyira hasonlít majd az iPhone 8-ra. A német iphone-ticker.de pedig már azt is tudni véli, hogy az Apple egy március 31-i eseményen rántja le a leplet a készülékről. Ezt más források még nem erősítették meg, de a szakértők szerint a dátum illik az eddigi értesülésekhez. 

Hirdetés

A készülék nem sokkal a bemutató után már kapható is lesz a boltokban, állítólag április 3-tól, ami szintén hihető, mert az Apple szeret pénteki napot választani a megjelenéshez. Korábbi pletykák szerint 399 dolláros indulóárral lehet majd számolni, aminek hála jelentős siker is lehet ez a modell. 

Ming-Chi Kuo korábban arról beszélt, hogy ugyanazt az A13 Bionic chipet kapja az olcsó(bb) iPhone, mint az iPhone 11 széria. Ehhez 3 GB RAM és 64/128 GB tárhely társul majd, Face ID helyett azonban be kell érnünk egy fizikai home gombbal és Touch ID-val valószínűleg. Az Apple emellett a kijelzőn is spórolhat, továbbá az iPhone 8 készülékházának újrahasznosításával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.