Hirdetés

Így fest majd az iPhone 9



|

Végül iPhone 9 néven jöhet majd az iPhone SE 2-ként emlegetett olcsó és kompakt Apple mobil, amelyről újabb renderelt képek árulkodnak.

Hirdetés

Sok minden kiszivárgott már az iPhone SE 2-ként emlegetett olcsó és kompakt Apple okostelefonról, amely végül iPhone 9 néven kerülhet a boltok polcaira. Az már tiszta sor, hogy az iPhone 8-ra hasonlít majd az új modell, most azonban a SvetApple újabb renderelt képeket közölt a pletykákra támaszkodva. 

Hirdetés

Külsőre tényleg az iPhone 8-at kapjuk majd, de értelemszerűen a hardver lesz ennek a készüléknek az erőssége, nem a dizájn. Belül ugyanis arra az A13 Bionic chipre számíthatunk, ami már az iPhone 11 szériában is helyet kapott. 

A készüléken nem lesz Face ID, kapunk viszont helyette home gombot és Touch ID-t. 64 GB tárhellyel szerelve 399 dolláros vételáron, idén márciusban érkezhet meg a kompakt, kedvező árú iPhone, amivel az alsóbb árkategóriában is feltörhet az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.