Hirdetés

Tényleg lehet sajtot reszelni az új Apple Mac Pro elején?



|

Igen, amin olyan sokan csak vicces mémek formájában álmodoznak, valaki kipróbálta és levideózta. A hősök közöttünk járnak!

Hirdetés

Ezt a kis írást lehetne azzal is kezdeni, hogy egyeseknek semmi se jó. Mert ugyebár amikor az Apple az ezelőtti utolsó Mac Pro modellt kiadta, mindenki kiakadt azon, hogy a kis szemeteskukára emlékeztető gépház túl kicsi lett, ezért nehezen bővíthető, ráadásul a zsúfolt kialakítás miatt könnyen melegszik használhatatlan szintig. Ezek után, hosszú várakozást követően nemrég bemutatták a moduláris, hatalmas (és nem mellesleg hiperdrága) új Mac Prót, ami teljesen új borítást is kapott a lehető legjobb légáteresztés és hűtés elősegítésére, és mit tesz a hálátlan nép, na vajon mit? Megint csak kritizál és mémes formában röhög azon, hogy az Apple megcsinálta a világ legdrágább sajtreszelőjét.

Hirdetés

Ha az ár-kérdést most egy kicsit hanyagoljuk, a Mac Pro egyébként tényleg impresszív monstrum, hiszen akár 28 magos Xeon processzorral, másfél terabájtnyi memóriával és 2x2 Radeon Pro Vega II-vel is felszerelhetjük, hogy aztán grafikára, videószerkesztésre, zenei stúdióként egyaránt a legjobbat nyújtsa. Szóval a szellőzés valóban kell egy ilyen vasnak, erre találták ki a furcsa, 3D-lyukakkal telepöttyözött borítást.

Az istenadta nép pedig azonnal lesajtreszelőzte (igen, mi is). Viszont vannak közöttünk járó hősök, akik nem elégednek meg ennyivel: egy Winston Moy nevű videós úgy döntött, a tettek mezejére lép, és kipróbálja, tényleg jó-e sajtreszelőnek az Apple új csodapanelje. Mivel a Mac Pro még csak előrendelhető, ezért fogta, és megcsinálta saját magának a lyukas előlap egy részletét, és kísérletezni kezdett. Hogy mi lett az eredmény, azt nem lőjük le, tessék szépen megtekinteni, hogy az Apple kiadhatja-e külön termékként is a Cheese Grater Prót:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.