Hirdetés

Már böngészőben is fut az Apple Music



|

Több hónapnyi béta után startolt el a webre írt, vagyis app nélkül használható lejátszója a zenei streamingszolgáltatásnak.

Hirdetés

Az Apple Music webes lejátszója még szeptemberben debütált, azóta béta formában tesztelték: lejátszási listák, mentett számok és gyűjtemények, albumok kezelését is lehetővé teszi ez a böngészőn keresztül, app használata nélkül. Ezen a héten az Apple levette a béta jelölést a webes felületről, így az hivatalosan is elstartolt stabil formájában. Az Apple Music webes lejátszója hasonló élményt garantál, mint a maces app, de azért van egy hivatkozás alul, amivel maga az app is megnyitható (Chrome-ból pedig az iTunes indítható). 

Hirdetés

Aki először látogat az oldalra, az feliratkozhat az ingyenes próbaidőszakra, ezt viszont az appon vagy az iTuneson keresztül lehet megcsinálni. A leírás alapján pedig az Apple idővel más oldalakra is integrálhatja a lejátszót. 

A funkciók és a lejátszási felület mind hasonlóak vagy egyformák, mint a maces Music appban. Az Apple Music funkcióit pedig folyamatosan igyekszik bővíteni az Apple, ugyanis szeretné jobban megszorongatni a piacvezető Spotifyt. Az iOS-re írt változatba például hamarosan érkeznek a közösségi médiában való megosztási és integrációs lehetőségek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.