Hirdetés

Apple Pencil-támogatással érkezett az olcsó és új iPad



|

Már 116 990 forinttól vihető az új iPad, amiben A10 Fusion chip dolgozik.

Hirdetés

Az Apple egy tegnapi rendezvényen bemutatta a legújabb iPad táblagépét, amely egyben olcsó is. Már 116 990 forinttól vihető, értelemszerűen a korábbi belépőmodellt váltja le (a tavalyi iPadet). 

Hirdetés

Az apróbb újításoktól eltekintve a nagy újdonságot az Apple Pencil támogatása jelenti. A 32 990 forintos digitális toll a fogyasztók számára is jól jöhet, ugyanakkor az új modellel az oktatási szektornak akar kedvezni az Apple. 

Az IPS-kijelző egyébként továbbra is 9,7 hüvelykes és 2048 x 1536 pixeles. A drágább iPadekről más technológiát nem kapott a képernyő, csak az Apple Pencil támogatását. A lapkát az A10 Fusion chipre frissítették, ami az iPhone 7-ben is megtalálható. Továbbra is igen erős processzort és grafikus vezérlőt jelent, ami a kiterjesztett valósághoz is használható. 

Az ezüst és az asztroszürke színek mellett már arany is van. A 8 megapixeles kamera 1080p-s videót is rögzít, az előlapra pedig egy 5 megapixeles szenzor jutott. 

Nagy meglepetés volt, hogy a Logitech új Crayon tollát az Apple hivatalosan is támogatja, ráadásul ez a toll csak 49 dollárba kerül. Bár nyomásérzékenységben gyengébb ez a termék, de több iPaddel is használható egyszerre. Sajnos ezt csak iskoláknak értékesítik. 

Az Apple frissítette továbbá az iWork-csomagját, a diákoknak pedig 200 GB ingyen iCloud-tárhelyet is ad. 

Az új iPad már hazánkban is megrendelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.