Hirdetés

Apple-titkokat árult el Tim Cook



|

Az Apple vezére több meglepő érdekességet is megosztott a legutóbbi, részvényeseknek tartott megbeszélésen.

Hirdetés

Az Apple befektetői nemrég a Cupertinóban lévő Steve Jobs Theater vendégei voltak: a részvényeseknek tartott éves találkozón vettek részt. Természetesen Tim Cook is ott volt - és több érdekességet is elárult az Apple első embere. 

Hirdetés

Cook többek között arról beszélt, hogy az Apple Pay végül nem tudta leváltani a készpénzt, pedig a terv az volt, hogy ez a mobilfizetési technológia lesz mindenki kedvence, bármilyen tranzakcióról is van szó. Az ügyvezető azt mondja, hogy bár az Apple Pay nem ért fel a személyes várakozásaihoz, azt azért reméli, hogy még az ő életében eljön az az idő, amikor már nem használunk készpénzt. 

Az almás cég vezére szerint az Apple Watch egyre növekvő eladásai kis szerencsével az Apple Pay nagyobb használatát is elősegítik. 

Ha pedig már Apple Watch: tavaly október és december között 8 milliót adtak el, amivel az almás okosóra a világ legsikeresebb viselhető eszköze. Ezzel a rekorddal ráadásul az Apple lett a világ legnagyobb óragyártója. Döbbenetes, de az Apple 3 év alatt megelőzte azokat az óragyártókat, amelyek több mint 100 éve vannak a piacon. 

Az Apple általában nem beszél a felvásárlásairól sem, de Cook most erre a témára is kitért. Elárulta, hogy tavaly 19 vállalatot kebelezett be az óriás. Az persze titok, hogy melyek voltak ezek. Az viszont nem, hogy további cégek felvásárlására készül az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.