Hirdetés

Mégis lesz vezeték nélküli töltőpad - sok újdonsággal készül az Apple



|

Egy halom újdonságot hoz az első félévben az Apple: jön az iPhone 9, az új iPad Pro, MacBook Pro és Air, az AirTags, egy fejhallgató, és egy rég elkaszáltnak hitt termék is.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo szerint nagyon zsúfolt lesz az Apple idei első féléve, ugyanis egy halom új termékkel készül. Jön például az úgynevezett AirTags követő, ami a Tile-hoz hasonlít, de UWB chipre építhet a pontosabb követésért és az elvesztett tárgyak megtalálásáért. Nemsokára tehát indul a divat, amelyben ilyen kis kütyüket ragasztanak kulcscsomóra, a kedvenc pendrive-ra, szemüvegre, de talán még a kiskutya nyakörvére is, hogy az iPhone azonnal megtalálja őket a zsúfolt lakásban. Az iPhone 9-ről már sokat hallottunk, a kompakt és olcsó mobil a megbízható szivárogtató szerint is az iPhone 8 dizájnvonalát viszi tovább az iPhone SE szellemében, iPhone 11-szintű hardverrel, márciusban, várhatóan 399 dollártól. 

Hirdetés

Ehhez jön majd egy vezeték nélküli töltőpad az Apple-től, ami külön érdekes, hiszen az AirPower megjelenését már 2017-re várták, de az előzetes teszteken kifejezetten rosszul szerepelt, ezért kukában végezte. Az eredeti változat egyszerre két Apple eszközt tudott (volna) tölteni, a promóképeken rendszeresen egy iPhone és egy Apple Watch pihent rajta, de állítólag pont ez volt a legnagyobb hátulütője, mert az elkészült modell két eszköz töltésekor már borzalmasan rossz hatékonysággal működött, ráadásul veszélyesen melegedett is, szóval először csak eltoltáka megjelenést, aztán ki is hátráltak mögüle. Ha tényleg érkezik egy újrafaragott változat, az mindenképp érdekes, hiszen nagy csend volt a témában, simán azt hihettük, hogy az Apple ezen a téren feladta a küzdelmet. Ming-Chi Kuo szerint mindenesetre az új modell egyszerűbb lesz a korábban tervezettnél - simán lehet, hogy a szimultán két eszközt töltő funkció marad ki végül.

Az Apple hoz egy csúcskategóriás vezeték nélküli fejhallgatót is a jelentések szerint, amivel az AirPods sikerére építene - jó kérdés, milyen extra funkciót tudnak még belepréselni, amiért a jelenlegi generációnál is többet lehet kérni érte. Frissül továbbá az iPad Pro, a MacBook Pro és a MacBook Air - ez utóbbiak a 16 hüvelykes MacBook Pro mintájára, tehát az biztos, hogy jön a megújult billentyűzet, valamint a legújabb Intel CPU-k. Várjuk szeretettel a bejelentések időpontjait, és kíváncsiak vagyunk, milyenek lesznek az első félévben bemutatott almás eszközök. Ti melyiket várjátok leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.