Hirdetés

Gyerekeknek is hasznosabb lesz az Apple Watch



|

Érdekes változtatásokról árulkodott az iOS 14 és a watchOS 7 kódja, ugyanis gyerekeknél mást mutatnak majd az aktivitásjelző gyűrűk.

Hirdetés

Bár arról sokan vitatkoznak, hogy való-e Apple Watch a gyereknek, a szivárgások arra utalnak, hogy maga a termék hasznosabbá válik számukra, mint eddig volt. Az iOS 14 és a watchOS 7 egyaránt kapnak SchoolTime és gyermek módokat. Ez utóbbi segítségével a szülő egyetlen iPhone esetében is be tud állítani egy plusz Apple Watch-ot a gyereknek. Míg jelenleg egy iPhone Apple ID-jához külön Apple Watch-ot kell rendelni, addig az új móddal a szülő iPhone-jához lesz társítható a gyerek okosórája, így neki nem lesz muszáj saját iPhone-nal rendelkeznie. 

Hirdetés

Ezzel egyszerre az aktivitáskövetés is változik a gyerekeknél. Az EKG-követés náluk továbbra sem lesz elérhető, a mérőgyűrűk pedig mást jeleznek majd. 

A piros alapesetben az elégetett kalóriákat, a zöld az edzéssel töltött percek számát, a kék az állva töltött órák mennyiségét mutatja. A gyerekeknél a piros a mozgási időt jelzi majd, ezzel pedig aktívabb életre ösztönöznék őket, nehogy a kanapén heverészve a videojátékok előtt ragadjanak. A funkció meg fogja dicsérni az okosóra viselőjét, ha a szabadban sportol vagy játszik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.