Hirdetés

A szorongást és az alvást is figyelheti az Apple Watch Series 6



|

Egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészségkövetés, de az üzemidő is nő majd a következő Apple okosóránál.

Hirdetés

Egyre csak közeledik az Apple következő okosórája, az Apple Watch Series 6, mely a pletykák szerint még jobban figyel majd az egészségünkre. Nikias Molina és Jon Prosser konkrétan úgy tudják, hogy a következő viselhető eszköz már képes lesz az alvás követésére, illetve a szorongást is figyeli. Ez utóbbi a pulzusfigyelés kiterjesztése lesz, és a szokatlan idegeskedést próbálja majd érzékelni az óra. 

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint a Series 6-os modell hosszabb üzemidőt, S6-os chipet is hoz magával, és a véroxingénszint mérésére is alkalmas lesz. 

A legtöbben egyébként talán az alváskövetést hiányolták legjobban az Apple okosórájából. Ez 2020-ban végre natív módon is elérhető lehet, a hosszabb üzemidő pedig azért jó hír, mert az alváskövetés tovább meríti majd az akkut, amit a legtöbben eddig éjszaka töltöttek fel. Nincs kizárva a várható éjszakai viselet fényében valamilyen gyorstöltési megoldás sem (a reggeli indulás előtt talán ez is elegendő lehet). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.